loading

РОБОТИ ЗА БАСЕЙН

РОБОТИ ЗА БАСЕЙН DOLPHIN

ТЕХНОЛОГИЯ | УДОБСТВО | СПОКОЙСТВИЕ

Dolphin има богат опит от повече от 35 години в предлагането на роботи за почистване на басейни по целия свят. Фирмата се доказва като лидер на световната сцена, благодарение на иновативните
технологии и безупречното качество, което предлага на своите клиенти.

ПЪЛНО ПОКРИТИЕ НА БАСЕЙНА

УМНА НАВИГАЦИЯ

CleverClean Технология

Забелязали ли сте, че някои роботи за почистване на басейни пълзят по стените на басейна безцелнно, пропускайки някои мръсни части, докато повторно минават върху вече почистените? Вашият Dolphin няма да допуска такива грешки. Вместо това, умният му софтоер ще изчисли най-ефективния маршрут по всяко едно време. Роботът научава формата на басейна Ви, засича и избягва пречки и избира най- оптималния метод за почистване.

PowerStream Мобилност

Вашият Dolphin може да пръска струи вода в различни посоки, което му дава възможността експертно да се навигира из повърхността на вашия басейн. Модерният микропроцесор в робота логически решава кои водни струи да използва, за да постигне целта си. Резултатът е по-голяма мобилност и кристално чист басейн.

БЕЗУПРЕЧНО ЧИСТ БАСЕЙН

С МОЩНИ КОЛЕЛА И ЧЕТКИ

ИЗДРЪЖЛИВИ КОЛЕЛА

Издръжливите колела позволяват на Dolphin да почистива по-близко до повърхността в сравнение с други марки роботи.

ПОДСИЛЕНИ ЧЕТКИ

Подсилените четки осигуряват триенето, нужда да се премахнат листа, мръсотия и алги от дъното, стените и водната линия.

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ФИЛТРАЦИЯ

ФИЛТЪР ЗА ФИНИ И УЛТРА-ФИНИ ЧАСТИЦИ

Роботите Dolphin предлагат различни филтрационни опции, които позволяват премахването на листа и мръсотия с филтър за фини остатъци и почистването на малки частици и алги с филтър за ултра-фини остатъци.

ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ НА ФИЛТЪРА

Филтрите на Dolphin осигуряват голям капацитет за премахване на листа, остатъци и алги.

КОНТРОЛИРАЙ DOLPHIN СЪС
СВОЯ ТЕЛЕФОН

Dolphin също използва Bluetooth технология, за да може да свържете Вашия робот със смартфона си, което Ви позволява да контролирате робота чрез мобилното приложение MyDolphinApp.