loading

Профилактика

ПРОФИЛАКТИКА

Далев и Ко може да осигури пълна профилактика на Вашето водно съоръжение. Ние предлагаме поправка или подмяна на цялото технично оборудване и водни аксесоари включително подгряваща система, осветлителни тела, помпи, филтри и солна електролиза.

Помпи и Ротори

Помпите и роторите, въпреки високото си качество имат нужда от профилактика, за да може да се удължи периода на качествената им работа. Ако помпата или ротора издават необикновени или по-силни звуци, то те вероятно имат нужда от обслужване. Нашите експерти имат нужните знания, за да установят механичния проблем и да го резрешат ако има възможност.

Течове

Ако установите, че вашият басейн е протекъл се свържете незабавно с нас. В повечето случаи течовете се получават вследствие на некачествена хидроизолация, но ние ще дадем всичко от себе си, за да поправим нежелания проблем.

Подгряване на басейн

Подгревателната система на вашия басейн също има нужда от поддръжка и профилактични прегледи, за да се осигури доброто й състояние. Ако установите, че вашата система е в неизправност се свържете с нас и ние ще се постараем да Ви предложим най-доброто решение

Солна електролиза

Възможно е наслагването на сол да създаде проблем при тези проблеми затова ако откриете проблем и в тази ситуация ние можем да Ви помогнем.

Други

Ако имате други неизправности, свързани с Вашето водно съоръжение, обърнете се към нас. Нашият любезен екип ще Ви съдейства, за да може отново безгрижно да се наслаждавате.

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.