loading

ЗА НАС

ВОДА

Водата е онази скъпоценна течност, без която живота на Земята е невъзможен. Тя е тази, която доставя на всяка жива клетка хранителни вещества за да може тя да оцелее.

Водата е вдъхновение, хармония, спокойствие

mrjn-photography-YpZ2cj4s0oo-unsplash

Какво всъщност е водата?

Тя е един от най ценните ресурси на планетата, едно сложно химично съединение, безкрайно ценно за да съществува живот на нея. Благодарение на собственият си прогрес, човечеството вече добре знае състава на тази скъпоценна течност и колко важен е той за неговото здраве и пълноценно съществуване.

ВОДА И ОГЪН

Водата дава началото на всичко съществуващо. Тя е фонтанът на живота.

Водата има фундаментална роля във всички религии и култури, вдъхновявайки вяра и респект.

Фонтанът

Фонтанът без съмнение е символ на началото. Източник на свтлина, вода, информация и енергия.

Фонтанът винаги е бил синоним на живот, играейки ключова роля като извор на щастие, средище, събиращо различни групи хора, жизнено и динамично пространство,предлагащо възмосност за отдих и забавление.

erda-estremera-eMX1aIAp9Nw-unsplash

ЗА НАС

Фирма Далеви Ко ООД предлага проектиране и изграждане на аквапаркове фонтани, басейни и водни ефекти от 1999 г. Успява да разгърне дейността си в цяла България и да се утвърждава като надежден партньор и професионалист, който умее да вникне в индивидуалните желания на клиента. От 2006 г. фирмата се специализира в проектиране и изграждане на екстериорни басейни, фонтани и СПА центрове, като покрива почти пълната гама от предлагани услуги и дейности по реализацията на големи проекти за аквапаркове на туристически комплекси в страната и в чужбина. На международния подиум спечелва като партньори италианската компания Sicce, френската ClimAzur, Astralpool и американската Mist&Cool и става техен официален представител за България. От 2004 година Далеви Ко ООД е доставчик на българo-френската търговска верига Mr Bricolage като включва в дистрибуторската мрежа водни помпи, външни охладителни системи, водни мъгли, оборудване за басейни, препарати за вода.