loading

БИО Басейни

БИО БАСЕЙНИ

Природната красота на езерото

Плуване в чиста вода без хлор или други химикали. Все повече хора решават да плуват в естествената красота на езерото. Възхитително за плуване, но и красиво за гледане. Години на ценен опит в бизнеса с езера, съчетани с вникване в тънкостите на плувния басейн, дава на SIBO перфектно настроена продуктова гама за филтрация и поддръжка на плувни басейни.

PURE NATURE | ТИП I

Това естествено езеро за плуване притежава много богат природен опит, много богата и разнообразна фауна. Този тип не използва техника за филтриране, но може да използва малка каскада, фонтан или водна фигура. Периодичната дъждовна вода е нормална (като в природата), но водата ще бъде предимно чиста. Няма или са ниски разходи за енергия и поддръжка се извършва периодично (подрязване на зоните за засаждане, почистване на дъното). Стените на този вид езерце няма да бъдат освободени от растеж на водорасли и/или биофилми. Използването на бактериални формули е силно препоръчително за намаляване на поддръжката и подобряване на качеството на водата като цяло. Чистите езера за плуване в природата имат много интензивен естествен опит.

NATURAL | ТИП II

Тип II е равен на Тип I с разликата, че се използва малка техника. Водата е предимно чиста с ниска консумация на енергия. Поддръжката се извършва периодично, но редовната поддрижка е сравнително лека (почистване на скимера). Техническата поддръжка се извършва със скимери, ситови филтри и UV-C. Естествените басейни за плуване имат
интензивен естествен опит.

CLEAR | ТИП III

Този вид езеро предлага естествен опит, добър растеж на растенията и разнообразна фауна. Внимателно подбраната техника гарантира чиста вода през цялата година . Приложна техника: дънни дренажи, скимери, ситофилтри, капков филтър и UV-C. Поддръжката се
извършва периодично, но е необходимо редовно обратно промиване на филтрите. Ясните езерца за плуване предлагат приятн естествено преживявяне в чиста вода

CRYSTAL CLEAR | ТИП VI

Насладете се на плуване в естествена вода с ограничена фауна, вероятно отделно от зоната за плуване. Този вид езеро за плуване се нарича също хибридно езеро за плуване. Конструкцията на езерото и техниката на филтъра гарантират кристално чиста вода през цялата година. Енергийните ниски помпи работят 24/7 през сезона. Сезонът на плуване може лесно да бъде удължен с помощта на термопомпи. Необходими са редовни грижи и поддръжка. Crystal clear предлага биологичен плувен опит.

BIOPOOL | ТИП VI

Оптически традиционен бассейн, но захранван с технология за филтриране на езерото за плавуне и отстраняване на хранительнице вещества (фосфатни филтри). Незадължително използване на хидролиза/ йонизация и термопомпи. Biopool не използва никакви зони за засаждане. Дъното и стените могат да се почистват с помощта на робот за басейн.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ФИЛТРАЦИОННА СИСТЕМА ОТ SIBO FLUIDRA?

Оптимално качество на вода без химикали
Благодарение на дългогодишния си опит в пазара на езера и плувния басейн, SIBO Fluidra има перфектно координирана продуктова гама за филтриране и поддръжка на плувни езерца. С нашите продукти създавате безопасна и здравословна среда за плуване с или без водни растения. Резултатът е оптимално качество на водата, без добавяне на химикали
Лесни за обслужване
Филтърните системи на SIBO Fludira са разработени за лесна и бърза поддръжка, без да се замърсяват. С цел лесно и бързо почистване, без да се замърсяват. С цел лесно и бързо почистване, без да са мръсни. Например филтъра може лесно да бъде измит с чисти ръце, а дъното и скимерите гарантират, че повърхностните замърсявания и дънната утайкалесно се отстраняват. Филтърните системи на SIBO Fluidra осигуряват значително намаляване на поддръжката на плувния басейн.
Контрол
С филтърните системи на SIBO Fluidra имате контрол върху качеството на Вашето езерце. Ако не използвате филтърна технология, водата във Вашето езерце може да се замърси и стените могат да бъдат покрити с водорасли или биофилм. Можете да проверите това сами, като използвате безопасна и екологична система за дезинфекция на водата. Резултатът е чисто и здраво плувно езеро. В допълнение, SIBO Fluidra има широка гама от енергийно ефективни помпи, които имат положителен ефект върху сметката Ви за енергия.
Компактен Размер
Филтрите на заводите заметая много място в естествените езера за плуване. SIBO Fluidra предлага компактни филтърни системи, които могат да бъдат вградени например в<br /> техническо помещение или гараж. Това означава, че имат повече място за плуване на Вашето езерце и не е нужно да жертвате пространството от градината си за филтърна техника.
Безопасност и природа
SIBO Fluidra и нейните партньори се чувстват ангажирани с благополучието на любителите на плуването и околната среда. Това е един от нашите принципи при проектирането на плувния басейн. Нашите системи осигуряват безопасна, здрава и чиста вода за плуване. Така любителите на плуването могат да се насладят на тяхното езеро безгрижно.