loading

Проектиране и 3D Визуализация

ПРОЕКТИРАНЕ И 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Проектирането е първият и един от най- важните етапи при изграждане на водното съоръжение.

Добре проектиран и поддържан басейн става основно място за отмора, игри и спорт. То е място където се събират роднини и приятели или просто e притегателна точка в летните горещини. Помислете за това кой и с какви цели ще използва басейна, ще има ли деца, които ще го ползват и ако има колко големи ще са те. От отговорите на тези въпроси ще зависи формата и дълбочината на басейна. Например, ако ползвате басейна предимно за игри е добре максималната му дълбочина да бъде до 1.60 м (басейн с еднаква дълбочина от 1.20 м би бил идеален за целта). Ако пък ще има деца, ползващи басейна, трябва да се предвиди или специална, по плитка секция за тях или по-добре разграничена плитка част. При първата си среща с нас, ще Ви бъдем максимално полезни ако предварително сте обмислили тези въпроси.

1559666495760910

Фирма Далев и Ко ще проведе обстоен разговор с клиента, за да разбере идeите и целите му. Местоположението на водния обект също ще бъде проучено.

IMG_4012

След анализ на извлечената информация, ние ще предоставим набор от решения, които покриват изискванията на клиента и едновременно се съобразяват с
определен бюджет.

Ние винаги се стараем да предлагаме проекти, които задоволяват индивидуалните желания на клиента и същевремено винаги са в крак с най-новите тендеции в сферата. Далев и Ко съчетава ексклузивен дизайн и качествено изпълнение.

Жилищен комплекс Hill Side София

15583778675783015
15583778687070245

Община Свиленград

"Частно езеро, София"